Oglaševalska kampanija za PRECISION1™ je v polnem teku

Spoštovani,

Gotovo se boste strinjali, da si dnevne kontaktne leče PRECISION1TM zaslužijo, da jih marketinško še nekoliko dodatno podpremo.

V ta namen smo v sodelovanju s podjetjem Alcon objavili povsem novo spletno stran, namenjeno komuniciranju izključno dnevnih kontaktnih leč PRECISION1TM. Ciljno publiko – predvsem mlajše uporabnike in pa tiste, ki kontaktne leče preizkušajo prvič – bomo na to spletno stran vodili preko oglasov in objav na družbenih omrežjih Facebook in Instagram, pripravili pa smo tudi kar nekaj materiala za vaša prodajna mesta. Uporabnike bomo spodbujali k brezplačnemu preizkusu, saj se le tako lahko resnično prepričajo o njihovi izjemni kakovosti in udobju, tudi po 16. urah uporabe.

Kampanja bo trajala od 20. maja do 21. julija 2024.

Na voljo so seveda tudi strokovni materiali za Vas, očesne strokovnjake, s pomočjo katerih boste lahko res dobro predstavili prednosti kontaktnih leč PRECISION1TM kot tudi celotnega portfolia Alconovih kontaktnih leč z vodno površino. Revolucionarni materiali teh kontaktnih leč, z visoko vsebnostjo vode na površini leče, lahko resnično zadovoljijo tudi najbolj zahtevnega sodobnega uporabnika, ki veliko časa preživi za digitalnimi zasloni in pričakuje dolgotrajno udobje brez občutka suhosti.

Vabimo Vas, da digitalne različice pripravljenih materialov (digitalni materiali za Facebook in Instagram, digitalne različice letakov, postrov, prezentacij, itd.) poiščete na https://www.alconvisionbrandlibrary.com/ ali pa nas kontaktirajte in Vam jih bomo po elektronski pošti poslali mi.

Če potrebujete dodatno zalogo preizkusnih kontaktnih leč, dodatne materiale za prodajna mesta ali pa našo strokovno podporo nas lepo prosimo kontaktirajte. Za kakršna koli dodatna vprašanja smo vam vedno in z veseljem na voljo na naših aktualnih kontaktih 051 288 013 ali info@emea.si.,

Vaša EMEA ekipa

Best sellers
close