AKCIJA -25%! Omejena količina TOTAL 30® sferičnih mesečnih kontaktnih leč, med 14.7.in 31.10.2023, 25% ceneje.

V sodelovanju s podjetjem Alcon nadaljujemo z intenzivno komunikacijsko podporo mesečnim kontaktnim lečam TOTAL30®. V posebni akciji, ki poteka med 14.7. in 31.10.2023, Vam bomo ob nakupu TOTAL 30®  sferičnih kontaktnih leč priznali 25 % popust, Vas pa naprošamo, da isti popust obračunate kupcem neposredno ob nakupu.

 

TOTAL 30® so mesečne kontaktne leče za tiste Vaše stranke, ki zase želijo ali potrebujejo najboljše! Ponudite svojim pacientom vrhunsko tehnologijo sedaj 25% ceneje!

 

TOTAL 30® kontaktne leče odlikuje nekaj izjemnih lastnosti :

  • izredno udobna nošnja zaradi Celligent ® tehnologije, ki zagotavlja:
    – skoraj 100% vode na površini leče, ki zagotavlja izjemno mehkobo in vlaženje,
    – vzdrževanja čiste površine leče, vseh 30 dni nošnje;
  • visoka prepustnost za kisik (Dk/t= 154 @-3.00D);
  • razred I UV zaščita;
  • filtracija modre svetlobe (HEVL).

 

Če je bila prej cena morda razlog, da so nekateri uporabniki še oklevali s preizkusom mesečnih kontaktnih leč TOTAL30®, sedaj temu več ne bo tako. Izkoristijo lahko to posebno ponudbo in se prepričajo o izjemni kakovosti in udobju, ki ju zagotavljajo kontaktne leče TOTAL30®. Saj veste – med nošenjem jih ne bodo niti občutili! Akcija predstavlja tudi odlično priložnost, da si ustvarite hišno zalogo teh odličnih kontaktnih leč.

 

Da bo novica o akciji prišla do čim večjega števila ljudi, smo investirali tudi v digitalne medije, se osredotočili na bolj obiskane spletne portale kot tudi na družbena omrežja Facebook in Instagram. Komunicirali bomo spletno stran www.nosimlece.si, kjer je predstavljen celoten Alconov portfelj, oglasi pa bodo obiskovalce pripeljali neposredno na stran z opisom kontaktnih leč TOTAL30®. V digitalnih medijih bomo akcijo začeli oglaševati 27.7.2023.

 

Kot veste, smo Vaša prodajna mesta in v dogovoru z Vami, že pred časom opremili z materiali, ki promovirajo  kontaktne leče TOTAL30®. Pred kratkim smo dodatno pripravili še nekaj možnosti, ki opozarjajo prav na aktualno posebno ponudbo. V kolikor potrebujete dodatne promocijske materiale, nas obvestite in dostavili vam bomo vse, kar je na voljo.

 

Upamo, da bomo na ta način uspešno povečali prodajo odličnih kontaktnih leč TOTAL30® ter pripomogli k še večjemu obisku vaših prodajnih mest.

 

Tudi Vi se nam lahko pridružite z aktivnostmi v medijih ter na svojih prodajnih mestih, za čim boljše rezultate celotne kampanje. Številni materiali so vam na voljo na portalu Alcon Vision Brand Library. Navodila za uporabo portala najdete na https://www.emea.si/izdelki/#alcon ali pa za pomoč kontaktirate nas.

 

Za kakršna koli dodatna vprašanja smo vam vedno in z veseljem na voljo na naših aktualnih kontaktih 051 288 013 ali info@emea.si,

Vaša EMEA ekipa

Best sellers
close