Dailies TOTAL 1 ® Multifocal od sedaj na voljo tudi v Sloveniji!

Z velikim veseljem sporočamo, da smo s koncem marca 2021 v Sloveniji lansirali Alconove dnevne kontaktne leče za optimalno optično oskrbo pri starovidnosti, Dailies TOTAL 1 ® Multifocal.

Dailies TOTAL 1 ® Multifocal kontaktne lečke so namenjene tistim Vašim strankam, ki zase želijo najboljšo kvaliteto!

V prvi polovici 2021 pripravljamo tako kar nekaj aktivnosti preko katerih bomo Vas in Vaše dragocene stranke opozorili na našo novo pridobitev:

  • 03/2021 lansiranje Dailies TOTAL 1 ® Multifocal;
  • 04/2021 izid novega ALCON KATALOGA IZDELKOV v slovenskem jeziku (tiskana in interaktivna digitalna oblika) z dodanim priročnikom za predpis multifokalnih leč. Tiskano različico kataloga Vam bomo poslali po pošti, do digitalne pa boste lahko dostopali preko naše nove internetne strani emea.si.
  • 05/2021 bomo aktivno prisotni na dveh konferencah: Optika 2021 (14.- 15.5.2021, Portorož) in 13. slovenskem oftalmološkem kongresu (20.-22.5. 2021, virtualno). Toplo vabljeni, da se udeležite predavanj o uporabi in predpisu kontaktnih leč v obdobju starovidnosti, ki jih bo dr. Marjan Irman imel na imenovanih konferencah;
  • 06-09/2021 bomo Vaše dragocene stranke direktno nagovorili preko različnih medijev (digitalno, socialni mediji, radio) v obliki t.i. »Ditch discomfort/Opustite neudobje« kampanije.

Da bo izbira kontaktnih leč olajšana, tudi za Dailies TOTAL 1 ® Multifocal nudimo poskusne kontaktne leče (pakirane po 5 kosov) ter sete kontaktnih leč.

Vabimo Vas, da več tehničnih in splošnih informacij o Dailies TOTAL 1 ® Multifocal poiščete v ALCON KATALOGU IZDELKOV in se v primeru kakršnihkoli vprašanj obrnete na nas.

Verjamemo, da bodo Vam in Vašim dragocenim strankam Dailies TOTAL 1 ® Multifocal prišle zelo prav!

 

Best sellers
close