NOVO! Magic Cleaner in Antifog SET

Sporočamo, da smo postali distributerji za novo skupino izdelkov, ki se uporabljajo za čiščenje in preprečujejo rosenje vseh vrst steklenih, plastičnih in kovinskih površin. V naš portfelj izdelkov smo tako vključili Magic Cleaner ter MC Antifog SET, ki jih proizvaja hrvaško podjetje STUDIO NINE d.o.o.. Za distribucijo smo se odločili, ker so nas dotični izdelki resnično navdušili s svojo učinkovitostjo in varnostjo.

 

MAGIC CLEANER:
Izjemno učinkovit izdelek evropske proizvodnje, za temeljito čiščenje očal, mobitelov, vseh vrst ekranov, tablic, televizij, fotoaparatov, kamer, daljnogledov… Magic Cleaner nežno odstranjuje umazanijo, prah in prstne odtise ter se zaradi svoje napredne formulacije hitro suši in ne pušča sledi. Izdelek ne vsebuje alkohola in je popolnoma biorazgradljiv. Magic Cleaner je rezultat dolgoletnega razvoja inženirjev ter izčrpnih testiranj v svetovno priznanih laboratorijih.
Pakiranje: Izdelek vsebuje 50 ml tekočine v plastenki ter krpico iz mikrovlaken. Izdelek je dobaljiv tudi brez sekundarne embalaže ter krpice iz mikrovlaken.
Uporaba: Popršite Magic Cleaner na izbrano stekleno, plastično ali kovinsko površino ter jo obrišite s suho krpico iz mikrovlaken. Za čiščenje površin elektronskih naprav je potrebno izdelek nanesti na krpico iz mikrovlaken in potem z njo obrisati površino.

MC ANTIFOG SET:
Visoko specializiran proizvod evropske proizvodnje, ki preprečuje rosenje vseh vrst steklenih in plastičnih površin. Zahvaljujoč inovativni formuli, ki ne vsebuje alkohola, Antifog SET dolgotrajno, učinkovito in popolnoma varno preprečuje zarositev vseh vrst očal (dioptrijskih, sončnih, zaščitnih), potapljaških in smučarskih mask, vizirjev na čeladah ter zaščitnih vizirjev, ki se uporabljajo v zdravstvu.
Pakiranje: Set je sestavljen iz 20 ml tekočine v plastenki ter posebne krpice, ki sta zapakirani v praktično škatlico. Za učinkovito uporabo izdelka je potrebno pršilo uporabljati vedno s priloženo krpico.
Uporaba: Najprej izbrano površino temeljito očistite z Magic Cleanerjem. Nato nanesite Antifog pršilo in z nežnimi krožnimi gibi (30 sekund) obrišite površino izključno in samo z Antifog krpico, ki je sestavni del Antifog SETA.

 

Vabimo Vas, da nas za vse bolj podrobne informacije glede izdelkov kontaktirate in z veseljem Vam bomo pomagali.

Katalog.pdf

 

 

Best sellers
close