Družinsko podjetje se še posebej osredotoča na področje očesnega zdravja in oskrbe vida: kontaktne leče, izdelke za nego kontaktnih leč in zdravila za zdravljenje različnih očesnih bolezni. Z našimi izkušnjami in odlično strokovno osnovo nudimo dostop do trga, storitve trženja in prodaje, distribucije, skladiščenja in registracije izdelkov. Smo ekipa izkušenih, veščih, predanih in uspešnih strokovnjakov, ki smo se zavezali, da našim dragocenim strankam ponudimo najboljše izdelke, najboljše storitve, močno strokovno in tržno podporo ter tako pripomoremo optimalnemu očesnemu zdravju družbe ter uspehu naših strank in partnerjev.

POSLANSTVO IN VIZIJA

Prizadevamo si, da v našo regijo prinesemo najboljše, kar lahko svet na področju zdravja oči in oskrbe vida ponudi in tako prispevamo k optimalnemu zdravju oči v družbi ter ustvarjamo velik uspeh za naše dragocene partnerje in stranke.

ZGODOVINA DRUŽBE

Zgodovina družinskega podjetja EMEA sega v leto 1994, ko je priznani slovenski oftalmolog Marjan Irman v svoji ambulanti ugotovil, da na slovenskem trgu ni zadostne oskrbe kontaktnih leč, izdelkov za nego kontaktnih leč in določenih zdravil za zdravljenje različnih očesnih bolezni.

V vsem tem času se je EMEA osredotočala na zagotavljanje najkakovostnejših izdelkov na področju očesnega zdravja ter nudenju najboljših storitev svojim partnerjem in strankam. Z veliko predanostjo smo organizirali številna strokovna predavanja in seminarje na temo kontaktnih leč in njihovega predpisovanja, izdelkov za nego kontaktnih leč in zdravil za več kot 300 naših strank (oftalmologov, optometristov, mojstrov optikov, optikov, oftalmoloških ambulant, optik, lekarn in veletrgovcev). Ponosni in hvaležni smo za vdano sodelovanje z našimi dragocenimi strankami in uglednimi partnerji, kot tudi na naše močne strokovne temelje, s katerimi smo skupaj pomagali oblikovati področje očesnega zdravja v Sloveniji.

STORITVE

1. Dostop do trga

  • Uradni zastopnik in distributer za medicinske pripomočke in zdravila od leta 1994
  • Aktivni na slovenskem in hrvaškem trgu

2. Trženje in prodaja

  • Odlična strokovna, praktična in tržna podpora portfelju naših partnerjev
  • Upravljanje izdelkov
  • Prodaja

3. Distribucija in skladiščenje

4. Registracija

  • Vodenje registracijskih postopkov
  • Priprava SmPC / PIL / označevanje
  • Komunikacija s pristojnimi organi
  • Farmakovigilanca

ZAPOSLENI

Špela Savšek
mag.farm.

Vodja prodaje

Špela je v podjetju od leta 2022. Zaključila je študij farmacije na Fakulteti za farmacijo, Univerze v Ljubljani. Ima večletne izkušnje in znanja na področju farmacije, zdravil, medicinskih pripomočkov, prehranskih dopolnil, vodenja, prodaje in trženja. Na Špelo se lahko obrnete z vsemi vprašanji glede kontaktnih leč in izdelkov za nego kontaktnih leč, glede prodaje ter storitev podjetja.

dr. Špela Irman
mag. farm.

Direktorica in lastnica

Močno povezana z družinskim podjetjem in njegovo kulturo je delo v družbi začela leta 1997 kot študentka farmacije. Zaključila je študij farmacije in doktorski program biomedicine na Fakulteti za farmacijo, Univerze v Ljubljani. Ima večletno znanje in izkušnje s področja vodenja (Novartis, Emea), razvoja in proizvodnje sterilnih farmacevtskih oblik (Sandoz, Novartis), vodenja projektov, prodaje, trženja, kontaktnih leč, izdelkov za nego kontaktnih leč, zdravil, imunologije, biofizike ter osnov evropskega patentnega prava. Na Špelo se lahko obrnete z vsemi vprašanji glede izdelkov, storitev, prodaje, trženja, financ ter poslovnih in strokovnih smeri podjetja.

Marjan Irman
dr. med., spec. oftalm.

Ustanovitelj

Priznani slovenski oftalmolog, ustanovitelj ter bivši lastnik in direktor družinskega podjetja. Že v svojih prvih letih oftalmološke prakse (devetdeseta) je deloval na področju naprednega predpisovanja kontaktnih leč. Njegova strast in vrhunske veščine na področju očesne kirurgije so bile razlog za številne uspešne in napredne operacije sive mrene, dioptrije ter implantacije intraokularnih leč. Med drugim je bil dr. Irman prvi v slovensko-hrvaški regiji, ki je izvedel operacijo dioptrije z lasersko metodo (1996).

ZUNANJI SODELAVCI

Jaka Švajger
univ. dipl. elektroinženir

IT in trženje

Jaka je diplomiral na Fakulteti za elektrotehniko, Univerze v Ljubljani. Je visoko usposobljeni arhitekt programske opreme, ki je svoje izkušnje pridobil pri številnih zdravstvenih, avtomatizacijskih in ERP-projektih. V podjetju skrbi za digitalno trženje, spletne aplikacije, IT-infrastrukturo in optimizacijo poslovnih procesov.

Irena Irman Grčar
dr. med., spec. oftalm.

Strokovna svetovalka

Specialistka na področju očesnih bolezni, poškodb oči, očesna kirurginja ter od leta 2020 direktorica Očesnega centra Irman. Za več informacij o izobrazbi, strokovnih interesih in raziskavah Irene Irman Grčar obiščite spletno mesto https://www.ocesneoperacije.si/doctor/irena-irman-grcar/.

Rok Grčar
dr. med., spec. oftalm.

Strokovni svetovalec

Specialist na področju očesnih bolezni, poškodb oči, očesni kirurg ter član Očesnega centra Irman od leta 2005. Za več informacij o izobrazbi, strokovnih interesih in raziskavah Roka Grčarja obiščite spletno mesto https://www.ocesneoperacije.si/doctor/rok-grcar/.

OSEBNA IZKAZNICA PODJETJA

EMEA, d.o.o.
EMEA Irman, trgovina in razvoj, d.o.o.
Savinjska cesta 2
3310 Žalec
Matična številka: 3713610000
Davčna številka: SI 88699803

Best sellers
close