SYSTANE®, UJEMITE PRILOŽNOST!

strokovno promocijsko predavanje
avtor: Alcon in dr. Špela Irman, mag. farm.
predavatelj: dr. Špela Irman, mag. farm.
datum: september 2021
trajanje: 29 minut

Predavanje vsebuje tržni vpogled v tematiko suhih oči in opozarja na izjemno poslovno priložnost, ki jo to področje ponuja za optike in druge očesne strokovnjake. Predavanje predstavlja tudi oblikovani program Systane® izdelkov: pregled izdelkov, njihovega delovanja in uporabe, izobraževanja ter marketinške podpore. Naj spomnimo, Systane® kapljice predstavljajo vodilno znamko za lajšanje simptomov suhih oči na svetu!

UMETNE SOLZE

strokovno predavanje
avtor: dr. Špela Irman, mag. farm.
predavatelj: dr. Špela Irman, mag. farm.
datum: september 2021
trajanje: 34 minut

V predavanju boste okrepili vaše znanje iz sindroma suhih oči, solznega filma, pregledali možne terapije, se seznanili z glavnimi sestavinami v preparatih za lajšanje simptomov suhih oči (umetne solze), naredili kratki pregled umetnih solz na slovenskem tržišču ter ponovili pravilno uporabo le teh.

KONTAKTNE LEČE V OBDOBJU STAROVIDNOSTI

strokovno promocijsko predavanje
avtor: Alcon® in Marjan Irman, spec.oftalm.
predavatelj: Marjan Irman, spec.oftalm.
datum: April 2021
trajanje: 12 minut

Svetovno prebivalstvo se stara in trenutno le 5% starovidnih uporablja kontaktne leče. Predavanje predstavlja povzetek recenziranih kliničnih raziskav na področju starovidnosti, s posebnim poudarkom na materialu Delefilcon A. DAILIES TOTAL1® MULTIFOCAL iz Delefilcona A predstavljajo prve silikon hidrogelne kontaktne leče z vodnim gradientom. Starovidnosti se staranjem ne da izogniti. Z razvojem naprednih materialov, geometrij in tehnologij pa nam kontaktne leče lahko zagotovijo zdravje, udobje, zmanjšano suhost in brezhiben vid tudi v obdobju starovidnosti.

ANIMIRANI FILM O PREDPISU TORIČNIH KONTAKTNIH LEČ ZA OČESNE STROKOVNJAKE

Strokovno promocijski animirani film
avtor: Alcon®
datum: januar 2023
trajanje: 1 min 47 sek

Animirani film nazorno in enostavno prikaže postopek predpisa toričnih kontaktnih leč proizvajalca Alcon. Z razvojem tehnologije Precision Balance 8/4 je predpis je tako enostaven, hiter in uspešen, kot je predpis sferičnih kontaktnih leč (> 95% uspešnost pri prvem predpisu). Kot pomoč pri predpisu toričnih kontaktnih leč uporabite:

KAKO ENOSTAVNO VSTAVITI IN ODSTRANITI KONTAKTNE LEČE

Strokovno promocijski film
avtor: Alcon®
datum: januar 2023
trajanje: 1 min 31 sek

Film nazorno in enostavno prikaže postopek vstavljanja in odstranjevanja kontaktnih leč. Pozor: Pri uporabi kontaktnih leč je potrebno vedno slediti navodilom za uporabo proizvajalca izdelka.

Best sellers
close